Joomla! CMS - Sustav upravljanja sadržajem

Joomla! CMS je platforma otvorenog koda (open source) na kojoj su napravljeni milijuni web stranica. Štoviše, 2,7% svih stranica na internetu. Naziv Joomla! dolazi iz swahili jezika a znači "sve skupa" ili "sve na okupu". CMS je engleska skraćenica za Content Management System što bi prevedeno na hrvatski značilo Sustav za Upravljanje Sadržajem.

Opširnije:Joomla! CMS - Sustav upravljanja sadržajem

Osnovne značajke Joomla! CMS-a

Joomla je više nego moćan sustav za upravljanje sadržajem, kako za web tako i za mobilne telefone, prvenstveno zahvaljujući velikoj mreži korisnika. Ovo je samo pregled značajki, ali istinska snaga sustava Joomla je u fleksibilnosti i proširivosti.

Opširnije:Osnovne značajke Joomla! CMS-a

Trenutna verzija CMS Joomla!

2.5.28

3.4.0

Web preglednici

FirefoxOperaGoogle ChromeSafari

Web aplikacije

Geni.com je web aplikacija za izradu obiteljskog stabla. Dobar razlog da obilazite rodbinu u potrazi za potrebnim informacijama. Sretno!

Uredski programi

Open OfficeOpen Office je skup uredskih alata otvorenog koda koji rade na svim značajnijim platformama te imaju podršku za većinu svjetskih jezika.
Odlična alternativa za MS Office.

Mozilla ThunderbirdMozilla Thunderbird je klijent e-pošte koji se jednostavno podešava, a uz to ima i brdo sjajnih mogućnosti!
Odlična alternativa za MS Outlook.